Blå Himlen Blues

Fotboll & Musik, samt en del annat.

Så skämmer Chelsea ut sig igen..

20 månader! 

Det är den tid Chelsea ger sina managers.. sen är det över. Strunt samma om man vunnit ”the dubble” eller tom ligan två gånger. Vinner man inget så ska ledaren ta sitt pick och pack och dra iväg. Sånt bygger inte framgång – det kan ge en cup eller en udda ligatitel då och då när andra bättre klubbar har ett dåligt år.

Det är som med alla relationer. Långa förhållanden ger bättre tillfredställelse i allt , även om ett ”one night stand” kan vara upphetsande då och då men det är också allt det är. Chelsea är ett skämt och ett ansikte på rovkapitalismen inom idrotten. Det är en helt annan sak att Ancelotti från början var helt fel man för en engelsk klubb. Kunskaperna om Premier League var noll. Han levde på ångorna från Hiddinks vitamininjektion i klubbens spel året innan. Det i kombination med andra lags dåliga säsong gav en ligatitel. Denna säsong hann verkligheten ikapp och spelet försvann.

Vem ska ta över de ihop köpta åldrande överskattade divorna nu? Ja, det kommer att presenteras ett stort namn – så ska det vara i Chelsea! Mycket mer vet vi inte just nu – det vi däremot vet med säkerhet är att om ca 20 månader är han sparkad..!

Written by Stefan Jonsson

22 maj, 2011 den 22:59

Publicerat i Fotboll, Premier League