Blå Himlen Blues

Fotboll & Musik, samt en del annat.

Felrättsnetthelträttsnett (MFF)

Hallå hela pressen,typ.

Härligt att ni finns. Vi får pappersskräp och muntrationer på våra plattskärmar av ert jobb. Vi får också insikten att även ni har otur när ni tänker-  senaste veckan i Norling-gate har det varit stor, stor otur på många håll. Olof Lundh, FK avsatte Norling efter tips inifrån MFF tidigt i veckan, vilket bla fick denna bloggen att ha en nattmangling som slutade i en uppgiven tro att allt var förlorat i klubben. KvP och SDS har hängt på. Fattade de aldrig att de var brickor i ett smutsigt spel, att de fick sina tips från människor med en agenda?

I vissa fall har väl journalisterna också haft en egen agenda att avsätta Norling. En av dom kunde, enligt många närvarande i går på MFFs PK, inte hålla tillbaka sin besvikelse över att hans gamle spelarfavorit inte skulle ta över tränarrollen. Så kan det gå när gubben drar hatten för långt ner över huvudet. Inte se, inte höra verkligheten. En annan journalist på samma tidning, som inte kan skilja på att vara HIF-fan eller utöva sitt yrke på bästa sätt fortsätter skriva sin dynga idag. Stackars satar. De har haft så fel, så otroligt fel men fortsätter sina falsarier, helt öppet för världen att ta del av. Är så borta från verkligheten eller så fylld av Norling-hat att man inte kan se verkligheten längre bör man lämna över bevakningen av MFF till andra journalister som kan ta sig an uppgiften neutralt i fortsättningen.

Hur är då samvetet på denna sidan? Det pendlar. Fyrafyraettett har ingen underrättelsetjänst eller tipsare att bedriva verksamheten med. Ok, tipsare finns men.. inget som publiceras. Sidan har haft ett scoop sedan den startade, – att Stuart Baxter skulle ta över efter Rolle Nilsson, vilket byggde på att jag sprang på SB på Swebank vid tidpunkten för förhandlingarna och att tips kom in från extremt säkra källor om att det faktiskt fanns eld under röken för mina funderingar. Annars bygger texterna här på reflektioner över livefotboll runt om i världen. Sydney, London, Seattle, Halmstad eller Malmö. Av reaktioner på TV-fotboll. Funderingar kring andras krönikor och vad som skrivs på twitter eller i forum. Av erfarenheter av eget engagemang som ledare i Skånefotbollen. Därför blir texterna som de blir. Att deltaga i, att som Krösamaja fabricera skvaller och publicera det kommer inte att hända här. Vem vill bli som FK, SDS eller KvP? Att bli ett instrument för falanger i interna strider, sen bli en aktiv del i maktkampen genom att publicera  står denna sida över.

Har då inte denna sida tagit ställning mycket aktivt för Norling? Självklart. Det är min åsikt att MFF behöver Norling. Likt gräset behöver solen får att leva. Det har också utan omsvep publicerats här. Tyvärr har det några gånger framstått som om Jonas Thern, Per Ågren varit dåliga. Det blev fel. De är inte dåliga, de är bara sämre alternativ till Norling. Där gick mina texter fel, över styr. Jag ber om ursäkt för det!

Vad som hänt och kanske kommer hända i MFF, i och med det besked som kom igår kommer avhandlas av fyrafyraettett i ett annat, senare inlägg.

Written by Stefan Jonsson

17 november, 2012 den 12:02

Publicerat i Allsvenskan, Fotboll, Uncategorized

Tagged with