Blå Himlen Blues

Fotboll & Musik, samt en del annat.

Vad ska in? (MFF)

Ahmed Yasin, Marcus Berg & Lindgren?

Denna trojka skulle faktiskt fylla de hål MFF har i spelartruppen. Förutsatt att vi får behålla hela truppen inklusive Halsti. Just, Halsti är en viktig kugge – om han försvinner måste även ett hål på mitten fyllas. Pekalski är på tok för skadebenägen, (har han varit ända sen pojklagstiden i LBK), för att kunna räknas in som en säker plats. MFF måste ha fyra innermittfältare i truppen, helt enkelt.

De tre ovan nämnda är två yttermittfältare och en forward. Verkar som om de flesta glömmer bort att det måste fyllas ut efter Daniel Larsson också – och nu när vår stjärnspelare Wilton också är borta behövs det en stor värvning och där tycker jag att Berg hade passat utmärkt. Något att få igång snacket, ruset kring laget med. En publikdragare.

Yasin & Lindgren är våra nya vänsterbreddare, även om de kan spela på andra positioner på mitten. Yashin som lovande ungtupp, Lindgren som hemvändare med något att bevisa och väga upp för vår i annars unga trupp.

Forsberg från Sundsvall? Är faktiskt lite tveksam där.. har aldrig riktigt presenterat sig tycker jag. I den åldern bör man ha gjort lite mer i sitt fotbollsliv för att hamna i MFF, tycker jag.

Written by Stefan Jonsson

28 november, 2012 den 13:26